03-09-2019، 10:18 PM
خواص لبو
یکی از خوراکی های پرطرفدار زمستان لبو است ، با سرد شدن هواو شروع فصل هزار رنگ پاییز می توانید در میوه فروشی ها لبو را بیابید ، البته پخت لبو یکم طولانی می باشد می توانید از لبوفروشانی که در گوشه و کنار شهر با گاری های مخصوص خود لبوهای خوش طعم و قرمز رنگی می فروشند لبو بخرید و از خوردنش لذت ببرید .بی شک کمتر کسی پیدا می شود که در زمستان از خوردن لبو ،شلغم و این چنین خوراکی هایی لذت نبرد ما نیز سعی نمودیم در این متن درباره ی خواص لبو توضیحات کامل و مفیدی ارائه کنیم با ما همراه باشید
لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر قند است که بیشتر نیز به دلیل استخراج ریشه آن پرورش داده می شود. از لبو علاوه بر مصرف خوارکی در فصل سرد سال، به عنوان ترشی، رنگ خوارکی و همچنین مصارف دارویی نیز استفاده می شود که همین امر سبب محبوبیت بیشتر این نوع از سبزیجات دوست داشتنی شده است.
لبو خواص فراوانی برای کبد دارد به طوری که می توان گفت اکثر افرادی که دچار بیماری کبد می باشند خوردن لبو را فراموش نکنند ، کبد به عنوان یکی از اعضای حیاتی بدن شناخته می شود که عملکرد آن تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامت انسان می گذارد از این رو می بایست بیش از پیش به آن اهمیت داد. لبو یکی از مواد خوراکی است که می تواند بر روی سلامت و عملکرد کبد تاثیر گذار باشد. وجود کلسیم، بتائین، ویتامین های خانواده B، آهن و آنتی اکسیدان نیز این خاصیت را به لبو می بخشند که صفرا را رقیق نموده و حرکت آن را در کبد و رود کوچک آسان میکند اما بی شک یکی از اصلی ترین خواص لبو را توانایی آن در کاهش فشار خون دانست، این ماده غذایی ارزشمند با داشتن نیتریک و تبدیل آن به اکسید نیتریک در بدن انسان می تواند عروق را به مرور باز نماید. همچنین با کاهش فشار خون درصد احتمال سکته قلبی نیز به خوبی کاهش پیدا می کند و قلب به خوبی می تواند خون را در رگ ها پمپاژ کند.
رژیم غذایی با لبو
لبو با دارا بودن مجموعه ای از ویتامین ها و مواد غذایی مغذی بهترین خوراکی برای قرار دادن در رژیم غذایی می باشد و میتواند بسیاری از نیاز های بدن شما را به خوبی تامین نماید از همین رو می توانید در رژیم غذایی خمود لبو را جایگزین کنید .داشتن ویتامین C در لبو این امکان را برای شما فراهم آورده است تا در صورتی که بر روی بدن شما به دلیل حوادث مختلف زخم و یا کبودی ایجاد شده است بتوانید در مدت زمان کمی تمامی آنها را بهبود بخشید.
لبو و کاهش فشار خون و خطر سکته قبلی
در حال حاضر اکثر افراد دچار فشار خون بالا می باشند که با مصرف دارو فشار خون خود را کنترل می کنند اما لبو یک روش طبیعی برای کنترل فشار خون بالا است ، شاید بتوان یکی از اصلی ترین خواص لبو را توانایی آن در کاهش فشار خون دانست، این ماده غذایی ارزشمند با داشتن نیتریک و تبدیل آن به اکسید نیتریک در بدن انسان می تواند عروق را به مرور باز نماید. همچنین با کاهش فشار خون درصد احتمال سکته قلبی نیز به خوبی کاهش پیدا می کند و قلب به خوبی می تواند خون را در رگ ها پمپاژ کند.
مجله اینترنتی الهام مگ
یکی از خوراکی های پرطرفدار زمستان لبو است ، با سرد شدن هواو شروع فصل هزار رنگ پاییز می توانید در میوه فروشی ها لبو را بیابید ، البته پخت لبو یکم طولانی می باشد می توانید از لبوفروشانی که در گوشه و کنار شهر با گاری های مخصوص خود لبوهای خوش طعم و قرمز رنگی می فروشند لبو بخرید و از خوردنش لذت ببرید .بی شک کمتر کسی پیدا می شود که در زمستان از خوردن لبو ،شلغم و این چنین خوراکی هایی لذت نبرد ما نیز سعی نمودیم در این متن درباره ی خواص لبو توضیحات کامل و مفیدی ارائه کنیم با ما همراه باشید
لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر قند است که بیشتر نیز به دلیل استخراج ریشه آن پرورش داده می شود. از لبو علاوه بر مصرف خوارکی در فصل سرد سال، به عنوان ترشی، رنگ خوارکی و همچنین مصارف دارویی نیز استفاده می شود که همین امر سبب محبوبیت بیشتر این نوع از سبزیجات دوست داشتنی شده است.
لبو خواص فراوانی برای کبد دارد به طوری که می توان گفت اکثر افرادی که دچار بیماری کبد می باشند خوردن لبو را فراموش نکنند ، کبد به عنوان یکی از اعضای حیاتی بدن شناخته می شود که عملکرد آن تاثیر بسیار زیادی بر روی سلامت انسان می گذارد از این رو می بایست بیش از پیش به آن اهمیت داد. لبو یکی از مواد خوراکی است که می تواند بر روی سلامت و عملکرد کبد تاثیر گذار باشد. وجود کلسیم، بتائین، ویتامین های خانواده B، آهن و آنتی اکسیدان نیز این خاصیت را به لبو می بخشند که صفرا را رقیق نموده و حرکت آن را در کبد و رود کوچک آسان میکند اما بی شک یکی از اصلی ترین خواص لبو را توانایی آن در کاهش فشار خون دانست، این ماده غذایی ارزشمند با داشتن نیتریک و تبدیل آن به اکسید نیتریک در بدن انسان می تواند عروق را به مرور باز نماید. همچنین با کاهش فشار خون درصد احتمال سکته قلبی نیز به خوبی کاهش پیدا می کند و قلب به خوبی می تواند خون را در رگ ها پمپاژ کند.
رژیم غذایی با لبو
لبو با دارا بودن مجموعه ای از ویتامین ها و مواد غذایی مغذی بهترین خوراکی برای قرار دادن در رژیم غذایی می باشد و میتواند بسیاری از نیاز های بدن شما را به خوبی تامین نماید از همین رو می توانید در رژیم غذایی خمود لبو را جایگزین کنید .داشتن ویتامین C در لبو این امکان را برای شما فراهم آورده است تا در صورتی که بر روی بدن شما به دلیل حوادث مختلف زخم و یا کبودی ایجاد شده است بتوانید در مدت زمان کمی تمامی آنها را بهبود بخشید.
لبو و کاهش فشار خون و خطر سکته قبلی
در حال حاضر اکثر افراد دچار فشار خون بالا می باشند که با مصرف دارو فشار خون خود را کنترل می کنند اما لبو یک روش طبیعی برای کنترل فشار خون بالا است ، شاید بتوان یکی از اصلی ترین خواص لبو را توانایی آن در کاهش فشار خون دانست، این ماده غذایی ارزشمند با داشتن نیتریک و تبدیل آن به اکسید نیتریک در بدن انسان می تواند عروق را به مرور باز نماید. همچنین با کاهش فشار خون درصد احتمال سکته قلبی نیز به خوبی کاهش پیدا می کند و قلب به خوبی می تواند خون را در رگ ها پمپاژ کند.
مجله اینترنتی الهام مگ